Coördinator welzijnsproject Nelleke de Bree met mevrouw Buitenhuis in de tuin bij woonzorgcentrum Ittmannshof in Nunspeet.
Volledig scherm
PREMIUM
Coördinator welzijnsproject Nelleke de Bree met mevrouw Buitenhuis in de tuin bij woonzorgcentrum Ittmannshof in Nunspeet. © Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe

Iedereen is welkom in de nog aan te leggen belevingstuin voor dementerenden in Nunspeet

Watervalletjes, bakken met geurige en kleurige planten, moes- en pluktuintjes en een blotevoetenpad. De 38 bewoners met dementie in woonzorgcentrum Ittmannshof in Nunspeet kunnen vanaf het najaar genieten van een heuse belevingstuin. ,,Een plek waar ze veilig van de natuur genieten”, zegt coördinator welzijnsproject Nelleke de Bree.

  1. Csv Apeldoorn overleeft verlenging, asv Dronten knikkert Flevo Boys uit vierde divisie en doek valt voor VVOG

    Csv Apeldoorn overleeft verlenging, asv Dronten knikkert Flevo Boys uit vierde divisie en doek valt voor VVOG

    Flevo Boys verschafte zichzelf wat lucht met een ticket voor de nacompetitie, maar daarin ging het alsnog mis voor de ploeg uit Emmeloord. Asv Dronten gaat een ronde verder en houdt zich op de vierde divisie, het niveau waarop VVOG na de zomer zal acteren na een nieuwe nederlaag tegen Smitshoek. Ook voor Bergentheim, Bruchterveld en Olympia’28 viel het doek, terwijl Dieze West, Genemuiden en Hierden zich plaatsen voor de volgende ronde.