Bezoekers van het winkelcentrum in Wezep staan vergeefs bij de geldautomaat van de Rabobank. Alleen een pinzuil in supermarkt Plus spuugt nog geld uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers van het winkelcentrum in Wezep staan vergeefs bij de geldautomaat van de Rabobank. Alleen een pinzuil in supermarkt Plus spuugt nog geld uit. © Henri van der Beek

In heel Wezep is maar één geldautomaat (en daar kan je niet eens de hele dag terecht)

„Vier supermarkten, bijna 14.000 inwoners en maar één geldautomaat in Wezep. In de Plus, dus niet eens altijd te gebruiken.’’ Fractievoorzitter André Boer van ABO in Oldebroek gaat het de pet te boven en noemt het ‘van de zotte’. 

4 reacties

 • Harold de Vreden

  2 weken geleden
  Inmiddels is het bijna eind november en afgelopen zaterdag 20 november deed hij het nog niet , gaat lekker bij dat bedrijf . Goed geregeld allemaal!
 • p meulenberg

  2 maanden geleden
  Was er gisteren en kwam er toen achter dat de pinautomaat gesloten was met mij een oudere man die snapte er niets van, was zelfs paniekerig omdat hij niet bij zijn geld kon komen. Dit kan echt niet.......
 • herman Tempelman

  2 maanden geleden
  Pinnen in Wezep, nou bij de plus,is die leeg,en bijpinnen kan daar niet 🤨🤨🤨
 • S. Puschaner

  2 maanden geleden
  Niet zo raar hoor In Elburg helemaal niet Alleen in 2 winkels
 1. Bedrijfsafsplitsing wordt razend populair: ‘Het is een Formule 1-race naar een nieuwe toekomst’
  PREMIUM

  Bedrijfsaf­split­sing wordt razend populair: ‘Het is een Formule 1-race naar een nieuwe toekomst’

  Bedrijfsafsplitsingen zijn hot. Investeerders buitelen over elkaar heen om stukken van succesvolle bedrijven te kopen, weet de Haaksbergse bedrijfseconoom en afsplitsingsexpert Dennis Steur. Hij publiceerde er, midden in die hausse, een handboek over. Dat was volgens hem hoog tijd. ,,Iedereen wil: 1 gedeeld door 2 is 3. Maar daar komt het vaak niet van. Er gaat veel onnodig mis.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe