De politie arresteerde gisteren een 41-jarige asielzoeker bij het asielzoekerscentrum in Harderwijk.
Volledig scherm
De politie arresteerde gisteren een 41-jarige asielzoeker bij het asielzoekerscentrum in Harderwijk. © NewsUnited

Incident bij AZC in Harderwijk: mogelijke dader zit vast

UPDATEEen 53-jarige bewoner van het azc is gisteren gewond geraakt bij een incident in het asielzoekerscentrum in Harderwijk. Bij aankomst van de politie werd een gewonde aangetroffen, maar het werd niet duidelijk of het slachtoffer gestoken of geslagen was. 

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Harderwijkse Samuel zwerft honderden kilometers door Nederland voor overleden nichtje: ‘Ik ga die finishlijn halen. Voor Anne.’
  PREMIUM

  Harderwijk­se Samuel zwerft honderden kilometers door Nederland voor overleden nichtje: ‘Ik ga die finishlijn halen. Voor Anne.’

  Stad en land reist Samuel Schaftenaar (47) af om geld op te halen voor zomerkampen voor kinderen met kanker. ,,Daar kunnen ze weer even kind zijn’’. Want dat kind kunnen zijn verdwijnt razendsnel, zag hij bij zijn geliefde nichtje Anne die op 11-jarige leeftijd overleed aan botkanker. Op 22 augustus begint hij aan zijn 1400 kilometer lange sponsortocht, de dag dat Anne 12 zou worden.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe