De politie arresteerde gisteren een 41-jarige asielzoeker bij het asielzoekerscentrum in Harderwijk.
Volledig scherm
De politie arresteerde gisteren een 41-jarige asielzoeker bij het asielzoekerscentrum in Harderwijk. © NewsUnited

Incident bij AZC in Harderwijk: mogelijke dader zit vast

UPDATEEen 53-jarige bewoner van het azc is gisteren gewond geraakt bij een incident in het asielzoekerscentrum in Harderwijk. Bij aankomst van de politie werd een gewonde aangetroffen, maar het werd niet duidelijk of het slachtoffer gestoken of geslagen was. 

  1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

    Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe