Een bedrijfsongeval op de bouwplaats van het nieuwe zwembad in Nunspeet legde maandag de werkzaamheden tijdelijk stil.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bedrijfsongeval op de bouwplaats van het nieuwe zwembad in Nunspeet legde maandag de werkzaamheden tijdelijk stil. © BRAMVANDEBIEZEN

Ineens ging het mis op de werkplaats in Nunspeet: bouwvakker moest uitwijken voor metershoog betonnen gevaarte

De bouw van het nieuwe zwembad in Nunspeet nam maandag een schokkende wending toen een bouwvakker probeerde uit te wijken voor een omvallende betonnen mal. Daarbij raakte de man gewond. De arbeidsinspectie doet onderzoek.

1 reactie

 • TIJSSEN

  2 maanden geleden
  Voor hulpdiensten geldt waarschijnlijk niet . Dat ten allen tijde een helm op de bouwplaats wordt gedragen. De werknemers van de aannemer weten hoe het hoort. Dit is voor ieders veiligheid, en wordt op elke vca cursus en op elke bouwplaats bij entree aangegeven. Dit geld mi ook voor de hulpdiensten .
 1. Oudheid herleeft onder bouwgrond Stationsstraat
  PREMIUM
  video

  Oudheid herleeft onder bouwgrond Stations­straat

  Laag voor laag wordt de geschiedenis blootgelegd. Op zoek naar sporen die wijzen op een nederzetting. Stationsstraat 120 in Ermelo, wat een grasveld was, wordt bouwrijp gemaakt voor de realisatie van sociale huurwoningen. Dat de komende bewoners niet de eerste bewoners van het perceel zijn, is te zien aan de archeologische vondsten die Daniël Scheeringa, archeoloog, projectleider en adviseur, samen met zijn team uit de grond haalt.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe