Tot 9 juli kan er bij De Posthoorn in Epe bij Jacques en Ineke Holthuis nog bijvoorbeeld koffie worden besteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Tot 9 juli kan er bij De Posthoorn in Epe bij Jacques en Ineke Holthuis nog bijvoorbeeld koffie worden besteld. © Hans van de Vlekkert

Jacques en Ineke stoppen met de Posthoorn in Epe, waar het straks beetje naar Frankrijk smaakt

De Posthoorn komt binnenkort in andere – en deels Franse – handen. Jacques en Ineke Holthuis nemen na 32 jaar afscheid van de bekende horecagelegenheid in het centrum van Epe. Met pijn in het hart: ,,Het is toch een deel van het leven.’’

3 reacties

 • Carola Langeslag

  1 maand geleden
  We gaan deze lieve mensen enorm missen maar gunnen hun alle goeds in de toekomst. Door hun zijn we enorm verwend in de horeca met vriendelijke persoonlijke bediening, en fijne plek. Lief stel, het ga jullie goed ! Dank voor alles !
 • Mark van der Horst

  1 maand geleden
  Ik heb hier in de jaren 90 nog 2 jaar in loondienst mogen werken. Ik zeg mogen omdat de posthoorn meer is dan een plek waar mensen een hapje eten en een drankje doen. De posthoorn is een begrip binnen Epe zeker maar ook daar buiten. Inmiddels zijn we sinds mijn vertrek bij de posthoorn 25 jaar verder en beschouw ik Jacques en Ineke nog steeds als 2 van de beste werkgevers die ik heb gehad. Jacques en Ineke geniet van de rust en bedankt voor alle mooie momenten
 • Coos Paulusma

  1 maand geleden
  3 generaties Paulusma hebben 32 jaar genoten van de ambiance van De Posthoorn en van de gastvrijheid van Jacques en Ineke en hun team. Wij wensen Henk Wim en z’n team bij de voortzetting veel succes in de hoop dat veel bij het oude blijft.
 1. Epe heeft nu site voor wildgarantie op het bord: ‘Veluws vlees is ultra lokaal’
  PREMIUM

  Epe heeft nu site voor wildgaran­tie op het bord: ‘Veluws vlees is ultra lokaal’

  Het is de eerste zin die websitebezoekers van de VVV in Epe tegenkomen: bezoek Epe en ontdek het wild van de Veluwe. Het hoort bij de slogan ‘100% Wildgarantie’. Maar herten of zwijnen bekijken kan niet alleen in de natuur, maar ook op het bord. Vlak voor de start van het nieuwe wildseizoen is daarom een website gelanceerd, met daarop een overzicht van de wildgerechten bij restaurants in de regio.
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 3. Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenprotesten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’
  Lezers over
  39

  Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenpro­tes­ten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’

  De boeren protesteren al dagenlang tegen het nieuwe stikstofbeleid van de overheid. De protesten worden steeds heftiger, van het in brand zetten van hooibalen langs de snelweg tot het legen van een giertank bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. De extremere protesten maken veel los bij iedereen, zo ook bij onze lezers. Lees hier een greep uit de reacties.

Veluwe