Het nieuwe clubgebouw van WZC is bijna gereed. Henk van der Wal (links) en Jan Nieuwenhuis laten zich niet weerhouden door hun leeftijd en steken ook de handen uit de mouwen om hun clubhuis zo fraai mogelijk te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe clubgebouw van WZC is bijna gereed. Henk van der Wal (links) en Jan Nieuwenhuis laten zich niet weerhouden door hun leeftijd en steken ook de handen uit de mouwen om hun clubhuis zo fraai mogelijk te maken. © Henri van der Beek

Jan (85) en Henk (84) leven bij WZC Wapenveld met een blauw-wit hart

Vrijwel hun hele leven lang al is WZC hun club. En nu Jan Nieuwenhuis en Henk van der Wal de leeftijd van de zeer sterken hebben bereikt, nemen ze al weken lang de kwast en roller ter hand bij de renovatie van het clubhuis op sportpark Monnikenbos in Wapenveld.

  1. Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemelerveld wint degradatieduel

    Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemeler­veld wint degradatie­du­el

    Zo wacht je sinds 20 november op een overwinning en zo win je overtuigend van Alphense Boys. Heino deed zondagmiddag uitstekende zaken in de strijd om handhaving. Rohda Raalte leed in dezelfde competitie de tweede nederlaag na de winterstop, terwijl derdeklasser Steenwijkerwold blijft winnen. Ook Lemelerveld trok aan het langste eind en deelde een serieuze tik uit aan de directe concurrent.