Dierenambulancemedewerker Ester met de jonge zwaan in haar armen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dierenambulancemedewerker Ester met de jonge zwaan in haar armen. © Dierenambulance Noord-West Veluwe

Jonge zwaan wordt op Veluwemeer gered uit benarde situatie (maar dat kost wat moeite)

Dierenambulance Noord-West Veluwe heeft vrijdagavond een zwaan gered die verstrikt was geraakt in visdraad bij Camping Erkermederstrand aan het Veluwemeer bij Zeewolde. Het jonge dier kwam er zonder zware verwondingen vanaf. De dierenambulance krijgt regelmatig meldingen over beknelde vogels.

0 reacties

  1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

    Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe