Foto's ter illustratie
Volledig scherm
Foto's ter illustratie © Jan Ruland van den Brink / GettyImages (Fotobewerking: De Stentor)

Jongeren ‘blussen’ brandende jerrycan in zwembad in Ermelo. Dat was de tweede fout

UpdateEen tuinfeestje aan de Groene Allee in Ermelo is vannacht bijna uit de hand gelopen, meldt wijkagent Jurion Veenstra uit die plaats. 15 tot 20 jongeren speelden daar volgens hem onder invloed van drank en drugs met vuur.

5 reacties

 • Frank Bruggeman

  2 maanden geleden
  Vemde, Jij moet op een huis van een ander passen en stookt dan een vuurtje op door er met een Jerrycan benzine op te gooien en dan sta je vreemd te kijken als er gevolgen zijn? Als mijn kind (en als ik dit lees prijs ik me gelukkig dat ik niet zo'n dom kind heb) zoiets zou doen dan zou het op zijn minst alle kosten moeten vergoeden. Ook de kosten voor de brandweer. Zal hem leren.
 • O. Veenstra

  2 maanden geleden
  Vemde, dat is inderdaad zo'n stomme cliche uitspraak. "Je bent toch zelf ook jong geweest" Dat hoor je zo vaak iedereen roepen. Net alsof alles daarmee goed te praten is. Natuurlijk is iedereen jong geweest, maar als je toen iets uitvrat, dan kreeg je daar ook gewoon straf voor. Dus zo'n opmerking van jou slaat kant noch wal.
 • Marianne Klaasen

  2 maanden geleden
  Dus Vemde, jij vindt de boel in de fik steken en je kind drugs laten gebruiken bij een tuinfeestje normaal? Dan hoop ik voor de maatschappij dat jij geen kinderen hebt of zult krijgen. Iedereen doet inderdaad weleens wat stoms in zijn jeugd, maar dit drugsmisbruik heeft niets met iets stoms te maken. Door het overmatige gebruik van die pilletjes en andere rotzooi worden mensen zo maar in elkaar geschopt etc. Geweten is dan totaal weg, maar misschien ben jij hiervan niet op de hoogte?
 • William Vemde

  2 maanden geleden
  Haha Jan Klaasen, zelf nooit jong geweest zeker en nooit fouten gemaakt. Doe Katrien de groeten!
 • Marianne Klaasen

  2 maanden geleden
  Waar zijn de ouders van deze jongeren? Wat ben je voor een ouder als je je kind in je eigen tuin drugs en heel veel drank laat gebruiken? Misschien eens goed een opvoedcursus voor heel veel ouders, net zoals een puppycursus voor een hond. Ouders beseffen blijkbaar niet dat je verantwoordelijkheden krijgt als je een kind op de wereld zet. Bezint eer ge begint, is voor veel toekomstige ouders een tip.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe