Kaakpijn van Michiel (48) uit Zeewolde blijkt dramatische oorzaak te hebben: ‘Keihard janken’

met videoAfgelopen zomer kreeg fruitteler Michiel Appelhof (48) verschrikkelijk nieuws: hij heeft een kwaadaardige tumor in zijn kaak. De vooruitzichten zijn slecht, complete genezing lijkt uitgesloten. Tegelijkertijd wordt zijn oogst verwoest door een enorme hagelbui. Die tegenslagen zet hij om in een initiatief. Deze week zamelt hij met (mislukte) appels geld in voor onderzoek naar zijn zeldzame vorm van kanker.

9 reacties

 • Hans van Oort

  3 maanden geleden
  Deze week buitenbeentjes gezocht. Bleken al om 14.00 op. Ging al iedere dag zo zei mevrouw van AH. Alleen maar goed zei ik. De volgende dag vond ik ze alsnog. Gelukkig maar , want een dergelijk initiatief verdiend steun.
 • Annemarieke Db

  3 maanden geleden
  Ik heb ze hier helaas niet gezien bij de plaatselijke AH. Maar wat een kracht dat deze man en zijn gezin deze rotperiode en dit tot nieuwe weten om te zetten in een actie als deze. Ik hoop van harte dat het streefbedrag gehaald wordt. Veel sterkte gewenst voor u en uw naasten!
 • Sina Hogeboom

  3 maanden geleden
  Zeker een kanjer knap zoiets op te zetten.Sterkte!!Stomme kanker,altijd!
 • A.t Gasman

  3 maanden geleden
  Heel veel sterkte en succes!
 • Wouter Last

  3 maanden geleden
  Van harte sterkte gewenst 👍🏻
 1. Tijdens de Holocaustherdenking in Elburg is de zwarte sluier van Mirjams (67) geschiedenis is extra voelbaar
  PREMIUM

  Tijdens de Holocaus­ther­den­king in Elburg is de zwarte sluier van Mirjams (67) geschiede­nis is extra voelbaar

  27 januari is ieder jaar weer een dubbele dag voor de Joodse Mirjam Samson. Vandaag, 78 jaar geleden, werd concentratiekamp Auschwitz bevrijd. De verschrikkingen die in de jaren ervoor hadden plaatsgevonden werden toen pas in volle omvang duidelijk. Ook Samsons’ familieleden troffen dat lot. Op de Holocaustherdenking op de Joodse begraafplaats in Elburg stonden zij en tientallen anderen bij hen stil.