Volledig scherm
Muziekoptredens op BOOM IN' Putten in 2017 © VVV Putten

Kampvuur niet toegestaan op BOOM IN' Putten

 De derde editie van het festival BOOM IN’ in Putten moet het dit jaar doen zonder kampvuren.

Het festival op vrijdagavond 13 en zaterdag 14 juli mag van de brandweer in Putten geen kampvuren aansteken, terwijl dat juist de kern is van het vrijdagavondprogramma op BOOM IN' op landgoed Schovenhorst: muziekoptredens rond kampvuren. ,,We zagen het al een beetje aankomen, '' zegt Gerieke Dunsbergen van VVV Putten. ,,Gelukkig zijn we voor de sfeer niet alleen afhankelijk van het vuur.''

Dunsbergen wil met een gezellige aankleding en leuke artiesten het festival evengoed een succes maken. Op zaterdag 14 juli is het BOOM IN' festival in het centrum van Putten. 

  1. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.

Veluwe