Sammy's pootje is nog steeds niet geheeld.
Volledig scherm
Sammy's pootje is nog steeds niet geheeld. © Eigen foto

Katten doodgeschoten met luchtbuks in Ermelo: ‘Dit moet stoppen’

UpdateDe politie maakt in Ermelo melding van meerdere dode katten. Volgens wijkagente Annemarieke van Maanen zijn de katten beschoten met een luchtbuks. 

 1. Ergernis om gevreesde coronamaatregelen: ‘Ongevaccineerden verpesten het voor de rest’
  PREMIUM
  VIDEO
  23

  Ergernis om gevreesde coronamaat­re­ge­len: ‘Ongevacci­neer­den verpesten het voor de rest’

  De roep om maatregelen tegen de hausse aan coronabesmettingen en de daarmee samenhangende toename van ziekenhuisopnames wordt steeds sterker. Het Outbreak Management Team (OMT) brengt donderdag een vervroegd advies uit aan het kabinet, dinsdag is er een persconferentie waarin mogelijke nieuwe maatregelen worden afgekondigd. In Deventer is er ergernis over eventuele aanscherpingen.
 2. Minister Dekker schuift vrijspraak Harderwijkse beveiliger terzijde
  PREMIUM

  Minister Dekker schuift vrijspraak Harderwijk­se beveiliger terzijde

  Minister Sander Dekker van Rechtsbescherming vertrouwt in een zaak over een Harderwijkse beveiliger liever op vage camerabeelden en een advies van de politiekorpschef dan op een vrijspraak door het Gerechtshof Leeuwarden-Arnhem, bleek vandaag bij de Raad van State. Want ondanks een vrijspraak in hoger beroep in de strafzaak acht de minister een 48-jarige Harderwijkse beveiliger nog steeds min of meer schuldig aan een incident waarbij hij een lastige horecabezoeker zou hebben mishandeld.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe