Kees Rutten wordt de nieuwe directeur van Leisurelands.
Volledig scherm
Kees Rutten wordt de nieuwe directeur van Leisurelands. © Leisurelands

Kees Rutten (37) volgt Erik Droogh op als directeur van Leisurelands

Kees Rutten (37) wordt de nieuwe directeur van Leisurelands. Hij neemt het stokje over van Erik Droogh, die het recreatiebedrijf eind vorig jaar verliet. Rutten, die nu nog werkzaam is als regiodirecteur bij spoorbeheerder ProRail, gaat op 1 juni aan de slag.

Droogh stond ruim twintig jaar aan het roer bij Leisurelands, dat eigenaar is van twintig recreatieterreinen in Gelderland, waaronder Kievitsveld in Emst en Bussloo bij Apeldoorn. Afgelopen september verdween hij onverwacht van het toneel. Het waarom achter zijn vertrek is nog altijd onduidelijk. 

Maar Leisurelands heeft dus een opvolger gevonden in de persoon van Kees Rutten. ‘We zijn blij met zijn komst’, zegt Hannet de Vries–in ’t Veld, voorzitter van de Raad van Commissarissen in een verklaring. ‘Rutten heeft een moderne en verbindende stijl van werken, waar Leisurelands de vruchten van kan plukken in de komende jaren’. 

Rutten is blij met z’n benoeming. ‘Leisurelands is een mooi bedrijf met een belangrijke maatschappelijke functie. Ik heb er zin in een bijdrage te gaan leveren aan de vrijetijdssector in de regio’. 

  1. LIVE | Corona in de regio: Emotioneel weerzien bij zwaar getroffen verpleeghuis in Hasselt, 24 nieuwe patiënten op intensive care

    LIVE | Corona in de regio: Emotioneel weerzien bij zwaar getroffen verpleeg­huis in Hasselt, 24 nieuwe patiënten op intensive care

    Sportclubs en grote culturele instellingen hebben het zwaar nu ze vanwege de coronamaatregelen de deuren dicht houden. Financiële problemen liggen op de loer. Ondanks het mooie weer blijven veel mensen thuis, hoewel er op sommige plekken toch ingegrepen moet worden om drukte te voorkomen. In dit liveblog houden we je op de hoogte van het regionale nieuws over het coronavirus.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe