Kettingbotsing op A28: auto belandt boven op motorkap van ander, weg weer vrijgegeven

UpdateEen ongeval met vijf auto’s bij Nunspeet zorgt vanochtend voor flinke vertraging op de A28 richting Zwolle. Door de klap is één van de betrokken voertuigen boven op een ander beland. 

16 reacties

 • J Plug

  7 maanden geleden
  @M.G. Blom: geweldige opmerking!
 • Arend van Faassen

  7 maanden geleden
  Is de schuld van Rutte, moet hij maar een lockdown op de weg instellen, is het gelijk over. Of ieder even laten testen op rijvaardigheid voor ze de weg op mogen. Scheelt enorm veel ongelukken en ziekenhuisopnames
 • M.G. Blom

  7 maanden geleden
  Er zijn altijd aanhangers van de anderhalve meter maatregel en passen die te pas en te onpas toe. Bij sommigen zit er geen rem op.
 • Dientje Pison

  7 maanden geleden
  Evert Koekoek, misschien een vaccin tegen overbevolk-itis?! Een aandoening veroorzaakt door maar mensen hier toe te laten en maar woningen bij te bouwen! En velen hebben een autootje en een mobieltje! Helaas zullen wellicht ook onder deze lui anti-vaxers bevinden. Ze zijn anti overbevolk-itis.
 • O. Veenstra

  7 maanden geleden
  Hanny Wichman, in uw reactie op de reactie van Henk Hartog zegt u dat een andere automobilist ook het ongeluk kan veroorzaken. Dan heeft die andere automoblist toch niet opgelet of geappt. Bijna elk ongelukt gebeurd meestal doordat er minstens 1 automobilist niet heeft opgelet. De ongelukken gebeuren niet door het stuk asfalt wat er ligt. Het gebeurd altijd door de gebruikers van dat stuk asfalt.

Veluwe