Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Lex van Lieshout/ANP

Keuzestress in Ermelo: moeder laat huilende baby achter in auto

Handhaving Ermelo is donderdagmiddag op een achtergelaten baby in een auto gestuit. De baby was in de auto achtergelaten nadat de moeder had gekozen om haar andere kind mee te nemen naar de winkel. 

Handhavers van Handhaving Ermelo hebben donderdagmiddag een vrouw uit Ermelo aangemeld bij bureau jeugdzorg. De handhavers rukten uit nadat er een melding binnenkwam dat er in het centrum bijna een half uur een huilende baby in een afgesloten voertuig zat. Bij aankomst stuitten ze inderdaad op de baby.

Keuzes

Enkele minuten nadat de handhavers arriveerden, kwam de moeder van de baby terug bij de auto. Ze had boodschappen gedaan en had haar andere kind mee de winkel ingenomen. ‘Keuzes maken’, was haar antwoord volgens Handhaving Ermelo. Het antwoord hierop van de handhavers was duidelijk. ‘Onze keuze was een aanmelding bij bureau jeugdzorg’, aldus Handhaving Ermelo op social media.

Een foto die is geplaatst door null (@handhavingermelo) op

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.

Veluwe