Bijna op de kop af een jaar geleden was de familie Kok ook heel blij met de heropening van Kok Experience in Harderwijk, na de eerste (intelligente) lock down.  Zaterdag volgt na een maandenlange lockdown de tweede heropening.
Volledig scherm
PREMIUM
Bijna op de kop af een jaar geleden was de familie Kok ook heel blij met de heropening van Kok Experience in Harderwijk, na de eerste (intelligente) lock down. Zaterdag volgt na een maandenlange lockdown de tweede heropening. © Ruben Schipper

Kok Experience in Harderwijk heropent in coronatijd voor de tweede keer: ’En nu nooit meer een lockdown’

Hij vindt het fantastisch dat hij zaterdag met zijn complex weer open mag. Johan Kok van Kok Experience in Harderwijk, gaat er zelfs vanuit dat er nooit meer een lockdown komt.  ,,Al zeg nooit nooit, je weet het natuurlijk niet. Maar het volop vaccineren redt ons nu. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat het nóg een keer verkeerd gaat.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe