De aanhangwagen van Kees Faasse
Volledig scherm
De aanhangwagen van Kees Faasse © Herma Louise

Kritische reclamewagen tegen vaccinaties mag in Nunspeet blijven staan

Een opvallende aanhangwagen op een openbare parkeerplaats in Nunspeet trekt met kritische teksten over coronavaccinaties de aandacht van voorbijgangers. ‘Coronawaanzin leidt tot dictatuur’, staat op een van spandoeken. Een QR-code leidt naar de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken. Voorzitter Anne-Marie van Raaij zegt er niet achter te zitten. ,,Dit zijn wel stevige teksten, waar we het maar deels mee eens zijn.’’

7 reacties

 • Reinder Bosch

  3 dagen geleden
  Elk jaar worden er miljoenen mensen gevaccineerd met een vaccin tegen griep. Kinderen worden tegen van alles gevaccineerd (DKTP) en ga zo door. Deze vaccins worden in meer of mindere mate of zelfde wijze geproduceerd en op zelfde wijze door diverse instanties vooraf voor toelating gecontroleerd. Voor dit COVID-19 vaccin is dit niet anders. Er is geen enkele literatuur bekend, ook niet op het dakweb van ernstige gezondheidsschade in al die eeuwen en miljarden injecties van diverse vaccins.
 • Reinder Bosch

  3 dagen geleden
  We consumeren en gebruiken van alles en dan vraagt deze activist en sympatisanten met zelfde idieen zich ook niet af of het allemaal wel kosjer is. Als men zich in het verkeer begeeft is gezondheidsrisico vele malen groter. Kortom elke dag worden we geconfronteerd met risico's waar we blind moeten vertrouwen op kennis en kunde van anderen. Dit wantrouwen naar de gezondheidswetenschap is hypocriet en nergens op gebaseerd. En met dit wantrouwen brengen ze U en mij ook in gevaar.
 • Hans Invernizzi

  4 dagen geleden
  E. Goedhart. Een zeer kleine kans op bijwerkingen in de verre toekomst lijkt me, bij een afweging, geen doorslaggevende factor, wetende dat je met één of twee prikjes de huidige crisis kunt helpen oplossen. Angst is in deze ook een slechte raadgever, evenals desinformatie van trollenlegers op de social media. We hebben nu met zijn allen een gigantisch probleem en de oplossing is simpel en bewezen doeltreffend: vaccineren. ‘Experimenten’ kunnen ook heel goed uitpakken. Dat zien we nu al.
 • E Goedhart

  4 dagen geleden
  Hams Invernizzi; zoals jij denkt, denkt inderdaad een groot deel van de bevolking. Dat is ook logisch, omdat verkondigd wordt dat het veilig is, en kritische geluiden worden verwijderd op Social Media, voor de meesten de belangrijkste bron van informatie. Maar mogelijke bijwerkingen op lange termijn worden ook genoemd door het RIVM, de fabrikanten zelf, en experts. En dat maakt het dus experimenteel; de uitkomst over 20 jaar is simpelweg niet bekend.
 • P. Bloemheuvel

  4 dagen geleden
  Kees is bezorgd 😀

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe