Sporthal PWA in Epe.
Volledig scherm
PREMIUM
Sporthal PWA in Epe. © Google Streetview

Leasecontract koffiemachine doet beheerder Ron de das om: hoe nu verder met PWA-hal in Epe?

Het faillissement dat vorige week werd uitgesproken over Ron’s Sportcafé, heeft grote gevolgen voor de PWA-hal in Epe. Ondernemer Ron Heersink is niet alleen verantwoordelijk voor de horeca in de sporthal, maar is ook ingehuurd voor beheer en schoonmaak. Die taken moet hij per direct stopzetten.

1 reactie

 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Dit zijn sneue verhalen, zeker in deze tijd. Ik weet niet wat de situatie vooraf is geweest, maar enige coulance richting beheerder schijnt er dus niet te zijn. We zitten allemaal in een moeilijke tijd en het is net of we elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En dat een koffiemachine deze man de das om doet en er achteraf misschien fouten zijn gemaakt, zal het gedane verdriet en machteloosheid niet rechttrekken. En nog wat: zeker in deze tijd moet er goed schoongemaakt worden!
 1. Hattemse Talitha begroef haar vroeggeboren kindje in de tuin, op de begraafplaats was geen plek: ‘Dit verdient niemand’
  PREMIUM
  5

  Hattemse Talitha begroef haar vroeggebo­ren kindje in de tuin, op de begraaf­plaats was geen plek: ‘Dit verdient niemand’

  Verscheurd door verdriet om de dood van je vroeggeboren kindje en je dan ook nog zorgen moeten maken over waar je hem begraaft. Voor het zoontje van van Talitha van der Ziel en Denis Jolwa was geen plek op de begraafplaats in Hattem. Daarom kreeg hij een plekje in de achtertuin. Nu pleiten ze voor een eigen gedenkplek voor levenloos geboren kinderen. ,,Dit mogen andere ouders niet meemaken.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe