Het fysieke loket is gevestigd in de Bibliotheek Noordwest-Veluwe aan de Havendam.
Volledig scherm
Het fysieke loket is gevestigd in de Bibliotheek Noordwest-Veluwe aan de Havendam. © Gemeente Harderwijk

Leerwerkloket heeft nu ook een fysieke plek in de bibliotheek in Harderwijk

Voorheen konden werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers bij het Leerwerkloket alleen online advies inwinnen over leren en werken. In Harderwijk kan het nu ook op locatie, in de bibliotheek. 

 1. Ondernemersfonds Heerde niet meer weg te denken: ‘Ondernemersverenigingen in Epe en Nunspeet jaloers op deze constructie’
  PREMIUM

  Onderne­mers­fonds Heerde niet meer weg te denken: ‘Onderne­mers­ver­e­ni­gin­gen in Epe en Nunspeet jaloers op deze construc­tie’

  Het Ondernemersfonds gemeente Heerde (OFGH) is na de eerste drie jaar van haar bestaan een ‘niet meer weg te denken stimuleringsfonds’ zegt het college van burgemeester en wethouders. Reden om de gemeenteraad het advies te geven het fonds de komende vijf jaar voort te zetten. Maandag 29 november mag de raad zich hierover uitspreken in de wetenschap dat de agrariërs zich blijven verzetten tegen verplichte deelname.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe