Arno Garssen voor een van de uitritten die de gemeente Epe illegaal aanlegde en waarover wethouder Robert Scholten de gemeenteraad onjuist informeerde. Hij baalt dat Scholten hem veroordeelt tot de gang naar de rechter om de situatie terug te laten draaien.
Volledig scherm
PREMIUM
Arno Garssen voor een van de uitritten die de gemeente Epe illegaal aanlegde en waarover wethouder Robert Scholten de gemeenteraad onjuist informeerde. Hij baalt dat Scholten hem veroordeelt tot de gang naar de rechter om de situatie terug te laten draaien. © Henri van der Beek

‘Liegende’ wethouder jaagt burgers in Epe naar hoogste rechter

Hij gaat voorlopig door het leven als de jokkende wethouder. Robert Scholten (Nieuwe Lijn) heeft de gemeenteraad van Epe onjuist geïnformeerd in een conflict over twee uitritten, die de gemeente illegaal aanlegde. In die kwestie drijft hij omwonenden naar de rechter, mopperen diverse raadsfracties. Scholten ligt zwaar onder vuur voor zijn optreden. 

 1. Amerikanen kopen Nunspeets familiebedrijf in raamdecoratie: ‘Nu gaan we sneller en verder groeien’
  PREMIUM

  Amerikanen kopen Nunspeets familiebe­drijf in raamdecora­tie: ‘Nu gaan we sneller en verder groeien’

  B&C (850 medewerkers) is sinds afgelopen maand in handen van het Amerikaanse Springs Window Fashions (8000 medewerkers). Met de overname krijgen de Amerikanen vaste voet aan de grond in Europa. Andersom wil het Nunspeetse familiebedrijf in raamdecoratie ‘verder en sneller groeien’. ,,Als je mee wilt blijven doen in de Premier League, heb je een bepaalde schaalgrootte nodig”, zegt ceo Michiel Verdonk. Die hoogste divisie kost geld en dat heeft Springs, de nummer twee op de wereldranglijst van raamdecoratie.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. Reacties in Londen: 'Meghan had moeten blijven en vechten'
  Play

  Reacties in Londen: 'Meghan had moeten blijven en vechten'

 2. Harde klap: motorblok vliegt uit auto, bestuurder zwaargewond
  Play

  Harde klap: motorblok vliegt uit auto, bestuurder zwaarge­wond

Veluwe