Arno Garssen voor een van de uitritten die de gemeente Epe illegaal aanlegde en waarover wethouder Robert Scholten de gemeenteraad onjuist informeerde. Hij baalt dat Scholten hem veroordeelt tot de gang naar de rechter om de situatie terug te laten draaien.
Volledig scherm
PREMIUM
Arno Garssen voor een van de uitritten die de gemeente Epe illegaal aanlegde en waarover wethouder Robert Scholten de gemeenteraad onjuist informeerde. Hij baalt dat Scholten hem veroordeelt tot de gang naar de rechter om de situatie terug te laten draaien. © Henri van der Beek

‘Liegende’ wethouder jaagt burgers in Epe naar hoogste rechter

Hij gaat voorlopig door het leven als de jokkende wethouder. Robert Scholten (Nieuwe Lijn) heeft de gemeenteraad van Epe onjuist geïnformeerd in een conflict over twee uitritten, die de gemeente illegaal aanlegde. In die kwestie drijft hij omwonenden naar de rechter, mopperen diverse raadsfracties. Scholten ligt zwaar onder vuur voor zijn optreden. 

  1. Soldaat Freddy verongelukte op de Veluwe, op weg naar huis: ‘In mijn droom rijd ik dezelfde route’
    PREMIUM
    1

    Soldaat Freddy verongeluk­te op de Veluwe, op weg naar huis: ‘In mijn droom rijd ik dezelfde route’

    ,,Hij zal nooit ouder worden”, zegt Bertus Klomp, terwijl hij opkijkt naar het portret van zijn zoon aan de wand. Vrolijke ogen onder een enorm bos krullen. Een knappe gozer. 21 jaar was Freddy toen hij verongelukte in een scherpe bocht van de Meulunterseweg. 31 jaar geleden alweer, maar het leven van zijn ouders kreeg nooit meer écht glans. ,,We worden ouder, maar ik mis hem alleen maar meer en meer.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe