Wordt het een gele kaart voor wethouder Robert Scholten, twee keer geel of zelfs geel én rood? De wethouder wordt in Epe twee keer op het matje geroepen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wordt het een gele kaart voor wethouder Robert Scholten, twee keer geel of zelfs geel én rood? De wethouder wordt in Epe twee keer op het matje geroepen. © Archief/Robin Hilberink. Inzet Hans van de Vlekkert

Liegende wethouder Scholten dubbel onder vuur in Epe. ‘Twee keer geel is rood’

VIDEODe liegende wethouder Robert Scholten krijgt donderdag niet één maar twee debatten voor de kiezen, waarin hij zich moet verantwoorden voor de gemeenteraad van Epe. Aanleiding daarvoor zijn nieuwe onthullingen over Scholten afgelopen zaterdag in de Stentor. Voor zover bekend is het de eerste keer dat de raad een wethouder in één vergadering twee keer op het matje roept voor een integriteitskwestie.

 1. Wat te doen met fotoarchief van alles over Go Ahead Eagles? Dochter Iris maakt kwartetspel van foto’s Han
  PREMIUM

  Wat te doen met fotoar­chief van alles over Go Ahead Eagles? Dochter Iris maakt kwartet­spel van foto’s Han

  Waar Go Ahead Eagles gaat, gaan zij. Zowel uit als thuis, gewapend met de camera. Maar nu is thuis wel heel letterlijk voor Han en Iris Balk. Vader en dochter kijken al bijna een jaar de wedstrijden van de Deventer club vanuit huis in Vaassen. In een tijd waar je thuis vaak grijpt naar de bordspellen, bedachten de twee iets leuks om te doen met het immense fotoarchief van Han: een Go Ahead Eagles-kwartetspel.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. Gevaccineerde oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'
  Play

  Gevacci­neer­de oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'

 2. Tulpenfestivals van start, maar wat is er eigenlijk te zien
  Play

  Tulpenfes­ti­vals van start, maar wat is er eigenlijk te zien

Veluwe