Bewoners van de Kerkstraat in de binnenstad van Harderwijk zijn het zat: de losgeraakte keien in de straat. Maar er speelt veel meer, benadrukken zij.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de Kerkstraat in de binnenstad van Harderwijk zijn het zat: de losgeraakte keien in de straat. Maar er speelt veel meer, benadrukken zij. © Ruben Schipper Fotografie

Losse stenen, hardrijders en verkeersdrukte: ergernissen stapelen zich op in Kerkstraat Harderwijk

Gaat het om de losgereden straatstenen of over de zware vrachtwagens en de racende coffeeshopklanten door de straat? Zijn het de dwalende toeristen, de foutparkeerders, de defecte afsluitpalen? Over welk probleem wil je het precies hebben, vragen bewoners van de Kerkstraat in Harderwijk de verslaggever. 

1 reactie

 • Ed Bosch

  1 jaar geleden
  Nadat ik de gemeente melde mijn enkel zwaar te hebben verzwikt in een van de gaten kreeg ik te horen. Oh we gaan kijken of we iemand kunnen sturen voor het gat. Meerdere meldingen daarna was er nog niks gemaakt. Wellicht is er een andere gang nodig, als je als fietser het niet ziet en je rijdt zo'n gat in, dan lig je.
 1. Groep boeren wil discussie over omgekeerde vlag beslechten met daad in Wezep: ‘We hebben respect’
  PREMIUM
  20

  Groep boeren wil discussie over omgekeerde vlag beslechten met daad in Wezep: ‘We hebben respect’

  Een herdenkingskrans met hooibaal en boerenzak. Zo wil een groep boeren bij het oorlogsmonument in Wezep duidelijk maken dat het omkeren van de Nederlandse vlag als protestsymbool niets te maken heeft met gebrek aan respect voor het vaderland, zegt betrokken agrariër Mark Boeve. Naast de kranslegging heeft de actiegroep opnieuw tientallen vlaggen in de gemeente Oldebroek opgehangen.

Veluwe