Wethouder Jan Aalbers (r) en ex-burgemeester Hans van der Hoeve (m) samen met het net gevormde college van B en W in 2014. Beiden zijn na integriteitsonderzoek vrij bevonden van blaam.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Jan Aalbers (r) en ex-burgemeester Hans van der Hoeve (m) samen met het net gevormde college van B en W in 2014. Beiden zijn na integriteitsonderzoek vrij bevonden van blaam. © Archief, Hans van de Vlekkert

Machtsmisbruik en dubbele pet? Wethouder en ex-burgemeester Epe vrij van blaam

Het integriteitsonderzoek dat de Eper burgemeester Tom Horn heeft ingesteld naar wethouder Jan Aalbers heeft geen onregelmatigheden blootgelegd. Dat heeft Horn vanavond laten weten aan de gemeenteraad. Aalbers werd in een gerechtelijke procedure bij de Raad van State belangenverstrengeling verweten. Ook een onderzoek naar ex-burgemeester Hans van der Hoeve leidt niet tot vervolgstappen.

0 reacties

  1. KAART | Eén gemeente blijft Zwartewaterland voor als 
landelijke coronabrandhaard, maar wel minder besmettingen in Oost-Nederland
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Eén gemeente blijft Zwartewa­ter­land voor als landelijke corona­brand­haard, maar wel minder besmettin­gen in Oost-Nederland

    Het aantal besmettingen in Oost-Nederland ligt maandag zoals wel vaker lager dan in het weekend, maar dat maakt het niet minder zorgelijk. Ten opzichte van zeven dagen eerder werden er fors meer positieve gevallen van het coronavirus geregistreerd. Zwartewaterland heeft sinds enkele dagen het stokje van Staphorst als coronabrandhaard van de regio overgenomen.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe