Ruud Jager, fractievoorzitter VVD, staat voor zijn laatste raadsvergadering. De luis in de pels van de Eper politiek vertrekt.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Jager, fractievoorzitter VVD, staat voor zijn laatste raadsvergadering. De luis in de pels van de Eper politiek vertrekt. © Henri van der Beek

‘Machtspolitiek in Epe moet overboord’. Harde kritiek VVD-voorman Ruud Jager bij afscheid

In Epe is een machtspolitiek gaande die dringend overboord moet. Dat stelt VVD-fractievoorzitter Ruud Jager bij zijn afscheid als gemeenteraadslid.  Nu steeds meer burgers zich beklagen zal die kentering er ook komen, voorspelt de luis in de pels van de Eper politiek. Ondanks de wijze waarop het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad zich nu manifesteren.

0 reacties

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe