Archiefbeeld ter illustratie
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie © ANP

Man uit Wezep verspreidt wietlucht en wordt gepakt op parkeerplaats van AC restaurant Holten

Een 40-jarige man uit Wezep is gisteren rond 16.00 uur aangehouden op de parkeerplaats van het AC restaurant in Holten. Hij had een joint bij zich en ‘wat hennepresten’. Dat meldt de politie Rijssen-Holten op haar Facebookpagina. Over de aard van de hennepresten maakte de politie niets bekend.

De man werd aangehouden nadat de politie een auto zag waarvan de gegevens wat vragen opriepen. De agenten besloten daarop de bestuurder te controleren. Toen hij het portier opende, kwam er een doordringende wietlucht vrij.

Bloed en speeksel

De man werd daarop gevraagd om eventuele verdovende middelen in te leveren en overhandigde de politie een joint en wat hennepresten. Er werd vervolgens een speekseltest bij hem afgenomen waaruit bleek dat hij vermoedelijk onder invloed van drugs zijn voertuig had bestuurd.

De man werd daarop aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne, waar een GGD-arts een bloedproef afnam. Verdere vervolging zal mogelijk plaatsvinden als de resultaten van die proef bekend zijn.

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe