Herman du Bois (r), samen met vrouw Anja en Peter R. de Vries reageert in 2011 opgelucht na de veroordeling van Ron P. tot 18 jaar voor de moord op Christel Ambrosius.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman du Bois (r), samen met vrouw Anja en Peter R. de Vries reageert in 2011 opgelucht na de veroordeling van Ron P. tot 18 jaar voor de moord op Christel Ambrosius. © ANP / archief

Mannen die onterecht vastzaten in Puttense moordzaak over Peter R. de Vries: ‘Het is zo’n lieve man’

Wilco Viets en Herman du Bois zijn de overleden Peter R. de Vries extreem dankbaar voor wat hij voor hen heeft betekend. De twee zaten jarenlang onterecht vast in de Puttense moordzaak. Dankzij de vasthoudendheid van De Vries zijn ze in 2002 vrijgesproken. 

  1. KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)

    Bijna alle positieve testuitslagen die Oost-Nederland er gisteren nog bij kreeg, gaan er vandaag weer af. Voor het eerst sinds lange tijd speelt Flevoland daarin een positieve rol, de andere veiligheidsregio's blijven namelijk stabiel. Landelijk gaan zowel positieve test als ziekenhuisbezetting de goede kant op, maar op regioniveau is er één enkele positieve testuitslag die wel heel erg opvalt.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe