Ondernemers Marianne en Fokko Duinkerken stoppen er na ruim een halve eeuw mee. Hun speciaalzaak in de Achterstraat in Hattem wordt omgebouwd tot twee woningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondernemers Marianne en Fokko Duinkerken stoppen er na ruim een halve eeuw mee. Hun speciaalzaak in de Achterstraat in Hattem wordt omgebouwd tot twee woningen. © Henri van der Beek

Met sluiting Duinkerken verdwijnt weer een echte Hattemse winkel

Met de sluiting van Duinkerken verdwijnt weer een speciaalzaak in Hattem. De afgelopen tien, vijftien jaar verdween het ene na het andere familiebedrijf uit het oude vestingstadje. Dat wordt alom betreurd, ketens nemen hun plaats in, de focus ligt op toeristen. ,,Voor ambachtelijke artikelen moet je naar een andere gemeente.”

0 reacties

  1. Farmers Defence Force doet aangifte tegen distributiecentrum Jumbo Raalte wegens ontbreken ‘stikstofvergunning’
    PREMIUM

    Farmers Defence Force doet aangifte tegen distribu­tie­cen­trum Jumbo Raalte wegens ontbreken ‘stikstof­ver­gun­ning’

    Farmers Defence Force heeft aangifte gedaan tegen supermarkt-keten Jumbo en dan specifiek tegen hun distributiecentrum in Raalte. De boeren-organisatie heeft met hulp van WOB-verzoeken tientallen distributiecentra van supermarkten in Nederland onderzocht of ze wel mogen opereren zonder natuurbeschermingsvergunning. Volgens FDF gaat in onze regio het distributiecentrum in Raalte over de schreef.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe