Vrijwilligers van de Stichting Mensen in Nood 0341, Sebas Kuipers en Jolande Kuipers, hebben de dozen met kerstversiering klaarstaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers van de Stichting Mensen in Nood 0341, Sebas Kuipers en Jolande Kuipers, hebben de dozen met kerstversiering klaarstaan. © Bram van de Biezen

Minder bedeeld in Harderwijk, Ermelo of Putten? Ook dan hoeft dennengeur niet uit een spuitbus te komen

De kerstboom en de donkere decembermaand zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heel gewoon toch? Niet voor mensen die minder bedeeld zijn en zich geen opgetuigde gezelligheidsboom kunnen veroorloven. In Harderwijk, Ermelo en Putten doen ze daar wat aan. Via de Stichting Mensen in Nood 0341 kan gratis de dennengeur in huis worden gehaald. 

  1. Huizen van vrijwilligers Stichting Mensen in Nood 0341 puilen uit: inloophuis met opslag is noodzaak
    PREMIUM

    Huizen van vrijwilli­gers Stichting Mensen in Nood 0341 puilen uit: inloophuis met opslag is noodzaak

    De opslag bij vrijwilligers thuis puilt uit en soms worden donaties afgewezen door gebrek aan ruimte. De Stichting Mensen in Nood 0341 is daarom naarstig op zoek naar een plek waar boodschappen uitgedeeld kunnen worden, mensen elkaar kunnen ontmoeten en ook het een en ander bewaard kan worden. De vijfduizend euro die de stichting won bij de actie Warm Hart van de KRO/NCRV is hiervoor een ‘opstapje’ zoals Annemieke Simon zegt.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe