Miranda ter Huurne van BrinQer heeft de teststraat aan de Prinsenweide in Apeldoorn deze week in de middag dichtgegooid. ,,Wij testen vooral heel veel voor bedrijven. Je ziet dat die deze week veelal zijn gesloten en dus geen medewerkers laten testen."
Volledig scherm
PREMIUM
Miranda ter Huurne van BrinQer heeft de teststraat aan de Prinsenweide in Apeldoorn deze week in de middag dichtgegooid. ,,Wij testen vooral heel veel voor bedrijven. Je ziet dat die deze week veelal zijn gesloten en dus geen medewerkers laten testen." © Rob Voss

Minder druk dan met kerst maar ook de jaarwisseling zet de snelteststraten in Apeldoorn, Ermelo en Harderwijk op scherp

Met kerst was het drukker, maar ook vandaag is het aanpoten in de coronasnelteststraten. Er is in de middag nog wel plek. Maar let op: morgen hebben de meeste testers een vrije dag. Dus wie veilig op familiebezoek wil om de beste wensen over te brengen, doet er goed aan vandaag nog een afspraak in te plannen. 

 1. Nog nieuw te bouwen Elburger ‘TechLab’ is nu al te klein
  PREMIUM

  Nog nieuw te bouwen Elburger ‘TechLab’ is nu al te klein

  Met een eenvoudige hamerslag geeft de Elburger politiek maandagavond groen licht voor een subsidie van 150.000 euro voor de bouw van een ‘TechLab’ bij het Nuborgh College in diezelfde gemeente. Bedoeld om leerlingen in de regio tussen vier en achttien jaar oud te interesseren voor werk in de techniek – een initiatief dat zo succesvol is dat het pand eigenlijk al te klein is voor er ook maar een paal in de grond is geslagen.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. Premier Rutte legt uit waarom scholen niet eerder open kunnen
  Play

  Premier Rutte legt uit waarom scholen niet eerder open kunnen

 2. Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn
  Play

  Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn

Veluwe