Minister Van der Wal tegen boeren na stikstofprotest voor deur: ‘Mijn kinderen zitten binnen te trillen’

met videoBoze boeren hebben gisteravond geprotesteerd tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Tientallen trokken met trekkers naar de woning van de minister van Natuur en Stikstof Christianne van der Wal in Hierden, bij Harderwijk. Kamerleden vinden het protest onaanvaardbaar.

30 reacties

 • Y bethume

  3 maanden geleden
  @ André Eggerding. Hier heeft u een punt hoor! Schiphol en Tata + ...... gaan gewoon door. And Thats it.
 • wilma aalvanger

  4 maanden geleden
  In Buitenhof werd het vanmorgen kristalhelder verwoord door de Groot van D66 dat boeren moeten wijken voor bouw van wegen en huizen. Dat is het echte verhaal, niet de natuur. Laten wij daarvoor onze boeren verdwijnen? Er zijn andere oplossingen. Boeren in Brabant brachten de stikstof enorm omlaag, maar doordat in Antwerpen vergunningen in de haven werden gegeven, bleef de stikstofdepositie in het natuurgebied gelijk... De boeren zijn de dupe van falend en kortzichtig beleid.
 • Everdien Bluemink

  4 maanden geleden
  Het bezit van de boeren wordt af genomen . Wij hebben niets meer te zeggen. Dit wordt allemaal bepaald door de hoge heren .hoe zo democratie . Hier is geen democratie ,dat noemt men toch dictatuur .De echte Nederlanders, die kei hart werken worden hier gediscrimineerd. Deze mensen moeten ons straks van voedsel voor zien . Want op de regering hoeven we niet te rekenen.die liegen en bedriegen alles bij elkaar. De boeren moeten ons van voedsel voorzien. Dus met recht 💪actie ik steun jullie
 • Julius Bruins

  4 maanden geleden
  Ik denk dat de meeste politici nog steeds in het achterhoofd houden wat er met de gebroeders de Witt is gebeurd in de 1672, die waren dan misschien een beetje apart, maar ZIJ hadden wel het beste voor met het Nederlandse volk. Zij hadden visie, iets waarvan je veel huidige politici niet kan beschuldigen. Onder Pim was dit allemaal niet gebeurd, maar helaas.....
 • henk hartog

  4 maanden geleden
  Van de Wal, in de Sloot
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”