In Dordrecht werd vorige maand een coronamonument onthuld bij het stadhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
In Dordrecht werd vorige maand een coronamonument onthuld bij het stadhuis. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Moet Harderwijk een coronamonument krijgen? ‘We mogen deze periode nooit vergeten’

PollIn navolging van buurgemeente Nunspeet, moet ook Harderwijk een eigen coronamonument krijgen. Dat bepleit Bert Holleman, fractievoorzitter van Gemeentebelang Harderwijk-Hierden. ,,De impact van de coronacrisis moet niet worden onderschat. We mogen dit nooit vergeten.’’

7 reacties

 • roel Pan

  2 jaar geleden
  Aan H Dekker v/d Werfhorst: wat suggereert u met de opmerking dat Covid 19 niet wetenschappelijk is onderbouwd? En doet de "bron van de oorzaak" iets af aan het feit dat er alleen al in Gelderland ruim 2000 overlijdens zijn te betreuren, hoe u Covid 19 ook wilt betitelen. En om daarmee te concluderen dat een voorstel voor een herdenkingsmonument "voor de muziek uitlopen" is, is een onzinnige redenatie.
 • Chris Zeephat

  2 jaar geleden
  No tnx
 • Berjan Visch

  2 jaar geleden
  Iets herdenken waar we nog volop mee bezig zijn lijkt mij nogal voorbarig. Persoonlijk vergeet ik deze periode het liefst ook zo snel mogelijk....
 • M.G. Blom

  2 jaar geleden
  Weer weggegooid (gemeenschaps)geld waar vandalen, zich vervelende 'jeugd' en andere onnadenkende types hun vernielzuchtige lusten op kunnen botvieren. Harderwijk kan dat geld en dat voor de nazorg (reparaties, schoonmaak) vast nuttiger besteden.
 • H Dekker v/d Werfhorst

  2 jaar geleden
  Zolang Covid 19 wetenschappelijk nog niet is onderbouwd, de bron van de oorzaak nog steeds niet is herleid, is dit weer typisch iets van het soort voor de muziek uitlopen. Ik zou zeggen wacht nog ff een jaartje, anders ga je je kapot schamen dat je hier als persoon aan hebt meegewerkt.!