Monique Junte van de Nunspeets Bijouterie Monique voelde zich behandeld als een fraudeur.
Volledig scherm
PREMIUM
Monique Junte van de Nunspeets Bijouterie Monique voelde zich behandeld als een fraudeur. © Henri van der Beek

Monique (46) mag coronasteun voor haar Bijouterie tóch houden, zegt rechter. En ja: dat is bijzonder

Kleinduimpje (Bijouterie Monique in Nunspeet) nam het op tegen reuzen (uitkeringsinstantie UWV en ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid). En staat op winst bij de rechtbank. Het lijkt erop dat zij - dankzij een vasthoudende gepensioneerd accountant - haar coronasteun toch mag houden. ,,Blij? Ja, natuurlijk.”

1 reactie

 • Ton van Leeuwen

  1 maand geleden
  Monique mag van geluk spreken met haar gepensioneerde accountant. Als je tegen dergelijke organen van de staat moet vechten met een advocaat, ben je bij voorbaat al kansloos door de advocaat rekening. Kost een vermogen waarvan je bij winst maar een klein beetje vergoed krijgt. Monique, proficiat met dit resultaat en nu maar hopen dat je niet "ergens" bij de staat der Nederlanden op een zwarte lijst terecht komt.
 1. Dierenorganisatie krijgt toegang tot alle camera’s van omstreden slachterij Gosschalk (maar er zijn twijfels)
  PREMIUM
  MET VIDEO
  1

  Dierenorga­ni­sa­tie krijgt toegang tot alle camera’s van omstreden slachterij Gosschalk (maar er zijn twijfels)

  Eyes on Animals heeft na herhaaldelijk aandringen een voet tussen de deur gekregen bij slachterij Gosschalk in Epe. De dierenwelzijnsorganisatie mag onaangekondigd langskomen en rondkijken in het slachthuis. Ook is toegang gegeven tot alle camera’s, waarop Eyes on Animals ziet of varkens en koeien op de juiste wijze worden geslacht. Echter niet iedereen is overtuigd van het effect.
 2. Hatto Heim haalt titel overtuigend binnen, SVI verplettert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen
  Liveblog

  Hatto Heim haalt titel overtui­gend binnen, SVI verplet­tert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen

  Hatto Heim is de kampioen van de derde klasse C. Als je in de kampioenswedstrijd met 1-4 wint bij de eerste achtervolger is dat natuurlijk niet meer dan verdiend. Maar de meeste indruk maakte SVI, dat met ruime cijfers te sterk was voor koploper SDV Barneveld. Ook in de hoogste competities rolde de bal, maar Flevo Boys, HHC Hardenberg, Staphorst en VVOG konden allemaal geen tot weinig potten breken. Ook bij DVS’33 lukte er weinig. De ploeg uit Ermelo had echter wel wat te vieren.

Veluwe