Een ingeslagen ruit, lekke band en plakkaten van de gemeente op de ramen. De Britse Chrysler Voyager houdt de gemoederen bezig in ’t Loo.
Volledig scherm
PREMIUM
Een ingeslagen ruit, lekke band en plakkaten van de gemeente op de ramen. De Britse Chrysler Voyager houdt de gemoederen bezig in ’t Loo. © Henri van der Beek

Mysterieuze minivan houdt bewoners van ’t Loo in de ban: ‘Ik vind het een enge auto’

Een onbekende grijze Chrysler Voyager met een Brits kenteken houdt de gemoederen bezig aan de Looweg in ’t Loo Oldebroek. Een lekke band en ingeslagen ruit geven de auto het uiterlijk van een wrak. ,,Het ding staat er al zeker sinds half december”, weet mevrouw Boerdam, die er pal tegenover woont. ,,Ongeoorloofd, van mij mag-ie gelijk weg.”

  1. Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken
    Liveblog

    Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken

    Kampioen worden zonder zelf te spelen is weliswaar niet zo fraai, maar bij Rohda Raalte zullen ze er niet om malen. De ploeg van Laurens Knippenborg keert volgend seizoen terug in de hoofdklasse. Ook vijfdeklasser Sallandia mocht eindelijk de champagnefles ontkurken. Dat geldt nog niet voor AZC, al zette de ploeg dankzij een 0-0 gelijkspel bij Robur et Velocitas wel een grote stap richting het kampioenschap. Er gebeurde nog veel meer op deze speeldag in het amateurvoetbal.

Veluwe