Nachtelijke achtervolging door Harderwijk en Biddinghuizen eindigt in de greppel: bestuurder spoorloos

VIDEOWat in Harderwijk begon als een reguliere politiecontrole, mondde afgelopen nacht uit in een wilde achtervolging en grootschalige zoekactie door Biddinghuizen.

6 reacties

 • willem eriks

  2 maanden geleden
  als de bijrijder niet de chauffeur is dan zet je hem net zolang achter de tralies totdat hij de naam van de chauffeur zegt. desnoods een half jaar.
 • Chinta M.L. Koster

  2 maanden geleden
  Kijk eens wat er zoal niet aan opsporingsmiddelen uit de kast werd getrokken voor een greppelachtige "bijrijder" die na afloop van zijn capriolen ook nog eens keurig bij station werd afgezet ook. Het is werkelijk om te lachen, je zou ook nog eens twijfelen aan het intellect van oom agent, want de reageerders hier hadden het toch allemaal sneller door...
 • Henk van der Wal

  2 maanden geleden
  Was de bijrijder niet de hoofdbestuurder? Va
 • Chinta M.L. Koster

  2 maanden geleden
  Ik denk dan dat de slimme bestuurder snel van plaats is gewisseld en zich als bijrijder voordeed. Niemand anders het zelfde idee?
 • Reijer Pluim

  2 maanden geleden
  De bijrijder werd na controle afgezet bij een nabij gelegen station. Het moet niet gekker worden. Netjes afzetten op een station. Kan het niet 20 km de polder in en dan in niemandsland afzetten ? 😡😡😡
 1. Zorgen over verdubbeling productie vleesbedrijf Polskamp in Ermelo: ‘We willen toch juist mínder bedrijvigheid?’
  PREMIUM
  8

  Zorgen over verdubbe­ling productie vleesbe­drijf Polskamp in Ermelo: ‘We willen toch juist mínder bedrijvig­heid?’

  Vleesverwerker Polskamp in Ermelo mag zijn productie verdubbelen. Omwonenden vrezen een forse toename van het vrachtverkeer en roepen de gemeente op het besluit te herzien. Maar ook binnen de lokale politiek zijn er zorgen. ,,We hadden toch juist afgesproken dat we mínder zware bedrijvigheid willen op Kerkdennen?’’ zegt Ronald van Veen van de ChristenUnie (CU).

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe