Nero de Boer in actie op Lesbos.
Volledig scherm
PREMIUM
Nero de Boer in actie op Lesbos. © N Vleeuwen

Nero de Boer uit Ermelo terug van knipklus op Lesbos

Barbier Nero de Boer is weer thuis in Ermelo na een bliksembezoek aan het eiland Lesbos. Hij knipte er vluchtelingen en bracht hen de beginselen van het kappersvak bij.

 1. Gemist? Seksshop Deventer viert jubileum en natuurfotograaf stuit op roedel wolven

  Gemist? Seksshop Deventer viert jubileum en natuurfoto­graaf stuit op roedel wolven

  Frenky uit Deventer heeft één regel als hij op straat loopt. Hij begroet je niet als eerste, want dat zou nog wel eens tot een conflict met je partner kunnen leiden als die naast je loopt. Frenky is namelijk al 50 jaar de trotse bezitter van een seksshop in Deventer. Dit is één van de verhalen van afgelopen week die je absoluut gelezen moet hebben, maar er zijn er zeker nog meer die het teruglezen waard zijn. Een overzicht:
 2. Lisanne uit Harderwijk schrijft boek over haar ziekte: ‘Als je behandeling klaar is, begint de mentale verwerking. Alsof je in een zwart gat valt’
  PREMIUM

  Lisanne uit Harderwijk schrijft boek over haar ziekte: ‘Als je behande­ling klaar is, begint de mentale verwerking. Alsof je in een zwart gat valt’

  Na haar succesvolle liedje Vechtersbaas komt er nu ook een boek met dezelfde titel. Het is het persoonlijke verhaal van de door kanker getroffen Lisanne Spaander (22) uit Harderwijk. Ze beschrijft hoe ze door de inktzwarte periode ging. ,,Als je behandeling klaar is, begint de mentale verwerking. Alsof je in een zwart gat valt.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe