Volledig scherm
Landgoed De Hezenberg in Hattem. © Lionsclub Hattem en Rotaryclub Heerde-Hattem

Nieuw muziekfestival
in Hattem

Hattem krijgt er op zaterdag 16 juni 2018 een muziekfestival bij. Lionsclub Hattem en Rotaryclub Hattem-Heerde houden dan het eerste Hezenberg Midzomer MuziekFestival.

Het wordt een festival met klassieke muziek en de plaats van handeling is landgoed De Hezenberg. De opbrengst van het festival gaat naar 'Bouwdorp, onderdeel van de Zomerspelen voor kinderen in Hattem', dat in augustus wordt gehouden.

Bezoekers van het muziekfeest krijgen vanaf 16.00 uur na een ontvangst met een drankje het eerste concert voorgeschoteld. Om 18.00 uur staat er een diner op het programma en volgt concert nummer twee. Rond 21.30 uur worden een dessert en koffie geserveerd en dan wordt afgesloten het derde en laatste concert.

De muziek wordt afgestemd op de aard en omgeving van De Hezenberg. Dat wil zeggen intieme, klassieke muziek, in kleine bezetting. De concertlocaties zijn in de salon van het Landhuis, buiten op de binnenplaats van het Koetshuis en in de Kapel. Optredende musici zijn het duo Macondo, het Matangi Kwartet en het Eva Vocaal Ensemble.

Kaarten voor dit festival kosten 55 euro en kunnen worden besteld met een mail naar muziekfestival@outlook.com. Na betaling worden de tickets opgestuurd naar het opgegeven adres.

Veluwe