De afhaalbieb kende ze op de Noord-Veluwe al. Voor Bibliotheek Noordwest Veluwe is het een nieuwe stap. Zelf snuffelen tussen de boeken wordt daar uitgesteld tot juni. Op de Noord-Veluwe gaan de vestigingen 18 mei al open.
Volledig scherm
PREMIUM
De afhaalbieb kende ze op de Noord-Veluwe al. Voor Bibliotheek Noordwest Veluwe is het een nieuwe stap. Zelf snuffelen tussen de boeken wordt daar uitgesteld tot juni. Op de Noord-Veluwe gaan de vestigingen 18 mei al open. © Henri van der Beek

Nog even geduld maar dan kunnen biebleden op de Veluwe weer snuffelen tussen de boeken

De overheid mag het dan wel goed vinden, maar de biebs op de Veluwe zijn er nog niet klaar voor om maandag de deuren open te gooien. Nog even geduld om weer tussen de boeken te kunnen snuffelen. Op de Noord-Veluwe tot 18 mei en de Noordwest-Veluwse biebs stellen het scharrelen tussen de boekenkasten uit tot juni. Wel wordt daar al eerder gestart met een afhaalbieb. 

Bij vijf van de negen vestingen van Bibliotheek Noord-Veluwe was er al een afhaalbieb. In eerste instantie voor verrassingspakketjes die door de medewerkers werden samengesteld. Later ook met de gewenste titels. 

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe