Troep langs de A28 bij Putten
Volledig scherm
PREMIUM
Troep langs de A28 bij Putten © Daan van Eendenburg

Nog veel troep langs wegen na boerenprotesten: ‘Asbest is weggehaald’

Hooibalen, pallets en zakken met mest: sinds de boerenprotesten ligt er al weken veel rotzooi langs (snel)wegen. Waarom wordt dat niet opgeruimd?

1 reactie

 • henk Geertjes

  1 week geleden
  De acties van de kleine groep boeren lijken nergens op. Kijk, protesteren met spandoeken e.d. is prima. Maar rotzooi storten en strobalen in brand steken, mensen intimideren e.d. heeft niets met protesteren, maar alles met crimineel gedrag te maken. Deze kleine groep die iedereen in gijzeling lijkt te nemen hoort wat mij betreft in het beklaagdenbankje voor de rechter thuis. In één ding ben ik het wel met de nette actievoerders eens, dat het stikstof probleem is iet alleen voor de boeren!
 1. Einde aan negentig jaar familiebedrijf in de vestingstad Elburg: ‘Alles hier ademt historie’
  PREMIUM
  Met video
  2

  Einde aan negentig jaar familiebe­drijf in de vesting­stad Elburg: ‘Alles hier ademt historie’

  Nuchter. Met dat woord zijn Willy en Bert Groot Karsijn misschien wel het best te omschrijven. Deze zaterdag sloten de deuren van hun groente- en fruitwinkel in de vesting van Elburg voor het laatst. Nee, de tranen zullen niet vloeien. Zo zijn ze niet, zeggen ze. Of toch? ,,Ik was laatst aan zoeken tussen oude paperassen op zolder met mijn zoon en toen hield ik het niet droog.”

Veluwe