Eduard Plate in hartje Nunspeet: ,,In de zomer is het hier druk. Toch valt er in de resterende maanden nog wel wat te winnen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Eduard Plate in hartje Nunspeet: ,,In de zomer is het hier druk. Toch valt er in de resterende maanden nog wel wat te winnen.” © Bram van de Biezen

‘Nunspeet moet het Laren van de Veluwe worden’, zegt deze nieuwe centrummanager

Hij was al centrummanager in onder meer Hasselt en Almelo. Als eerste mag Eduard Plate uit Zeewolde dat kunstje nu ook in schildersdorp Nunspeet doen. 

2 reacties

 • Ada Schouten

  2 maanden geleden
  Is het niet een beetje geldverspilling om zo'n man aan te trekken? Nunspeters zitten helemaal niet te wachten op Larense poespas. Doe maar gewoon... En we hebben het in de laatste twee jaar gezien: dan gaat het goed en besluit onze regering de winkels plots te sluiten...
 • W. Kloppenburg

  2 maanden geleden
  Dit is typisch weer een functie waarvan het resultaat niet te meten is en een mooi verhaal wonderen doet. Ik vraag me altijd af als zo'n ambtenaar het zo goed weet waarom is hij dan zelf geen succesvol ondernemer in een centrum.
 1. Agent draait dienst van 21 uur door boerenprotest: ’Onderzoeken vallen stil, politie niet meer in de wijk’
  PREMIUM
  35

  Agent draait dienst van 21 uur door boerenpro­test: ’Onderzoe­ken vallen stil, politie niet meer in de wijk’

  De voortdurende boerenprotesten trekken een enorme wissel op de Nederlandse politie, die massaal wordt ingezet. Voorzitter Wim Groeneweg van politievakbond ACP kent agenten die een dienst van 21 uur draaien tot 4 uur ’s nachts en de volgende ochtend wéér aan de bak moeten. Zijn collega Jan Struijs (NPB) vreest grote consequenties. ,,Opsporingsonderzoeken vallen stil, politie is niet meer in de wijken, onderzoek naar lokale drugsdealers wordt stopgezet.”

Veluwe