Al sinds 2018 loeren gemeentelijke toelichthouders naar binnen op bungalowpark Eper Sprengen, omdat ze denken dat er permanent op het park wordt gewoond. Dat zorgt voor grote stress, geven bungalow-eigenaren aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Al sinds 2018 loeren gemeentelijke toelichthouders naar binnen op bungalowpark Eper Sprengen, omdat ze denken dat er permanent op het park wordt gewoond. Dat zorgt voor grote stress, geven bungalow-eigenaren aan. © Archief, Bewakingscamera

Ollongren over toezichthouders Epe: vragen naar geloofsovertuiging is ‘onwenselijk’

Dat toezichthouders op jacht naar illegale bewoners van recreatiewoningen informeren naar geloofsovertuiging is ‘onwenselijk’. Met die constatering reageert demissionair minister Kajsa Ollongren op Kamervragen over 'loerende toezichthouders’ in de gemeente Epe. Die liggen onder vuur omdat ze niet alleen buiten de eigen gemeente onderzoek doen, maar bovendien zouden vragen naar geloofsovertuiging, terwijl dat niet relevant is.

1 reactie

 • G.J Kuiper

  9 uur geleden
  Wanneer houdt meneer Leeflang eens op om een vooruitgeschoven post van de VVD te zijn. Hij kan dit beter in een krantje van deze partij schrijven dan dat ik dit VVD gebral moet lezen in de Stentor.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. 50Plus verdwijnt uit Tweede Kamer: Den Haan stapt op en neemt zetel mee
  Play

  50Plus verdwijnt uit Tweede Kamer: Den Haan stapt op en neemt zetel mee

 2. AH-bezorgers horen ‘open de kluis!’ en vrezen woningoverval
  Play

  AH-bezorgers horen ‘open de kluis!’ en vrezen woningover­val

Veluwe