De gemeente is momenteel bezig met aanpassingen om de kruising van de Hoornsdam met de Stenenkamerseweg en de Waterweg overzichtelijker te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente is momenteel bezig met aanpassingen om de kruising van de Hoornsdam met de Stenenkamerseweg en de Waterweg overzichtelijker te maken. © Ruben Schipper Fotografie

‘Onbegrijpelijke’ kruising Putten aangepast, politiek roert zich: ‘Dat kost al gauw weer een paar ton’

De gemeente Putten is er als de kippen bij om de raadselachtige kruising in Putten aan te passen na snoeiharde kritiek van omwonenden en Veilig Verkeer Nederland. Ondertussen wil politieke partij GemeenteBelangen Putten ook het naadje van de kous weten. ,,Het zou de zoveelste keer zijn dat we meer geld uit moeten geven aan een weg in Putten.’’

3 reacties

 • Edwin Essenstam

  3 maanden geleden
  Nieuwe coalitie in Putten dringt - na het ambtsgebed - opnieuw aan op veilige fietsoversteek Sorry De Stentor maar ik vind dit nogal hypocriet van jullie om dat zo spottend te plaatsen we hebben het wel over normen en waarden laat een ieder in zijn waarde en zeik de gelovige mens niet af dat doe je toch ook niet bij mensen die de Koran volgen en geloven waarom wel bij Christenen? Wij op de Veluwe zijn gewoon om stil te worden voor de Heere die ons Hemel en Aarde geschonken heeft respecteer dat!
 • Coos Paulusma

  3 maanden geleden
  Bij nagenoeg alle overheden worden door wegbeheerders voor verkeerskundige aanpassingen verkeersadviesbureaus ingeschakeld. Ik ben toch wel heel erg benieuwd welk adviesbureau door de heer Wijma werd geconsulteerd. Of heeft hij geld willen besparen en het ontwerp zelf bedacht? Ik ben heel erg benieuwd of iemand hier het antwoord op weet en het ook openbaar wil maken.
 • H. Meestens

  3 maanden geleden
  Ach de gemeente Putten is niet de enige gemeente die worstelt tussen het theoretische tekentafelwerk en de praktijk. Hoe simpel kan het zijn. Een kruispunt moet voor iedereen herkenbaar en begrijpelijk zijn. De Oude Rijksweg oversteken. Plaats een verkeersregelinstallatie, dat voor het doorgaande verkeer altijd op groen staat, wil men oversteken dan moet het op verzoek rood worden voor het doorgaande verkeer. Zet er gelijk roodlicht/snelheidscamera's bij en je zal zien dat het gaat werken.