Eenden worden klaar gemaakt voor consumptie in de slachterij van Tomassen DuckTo. Dit bedrijf staat op de shortlist van vijf hoofdpijndossiers waarvan de gemeenteraad van Ermelo er drie laat onderzoeken.
Volledig scherm
PREMIUM
Eenden worden klaar gemaakt voor consumptie in de slachterij van Tomassen DuckTo. Dit bedrijf staat op de shortlist van vijf hoofdpijndossiers waarvan de gemeenteraad van Ermelo er drie laat onderzoeken. © Archief, Bram van de biezen

‘Onderste steen komt niet boven in Ermelo, slechts klein gruis.’ Burgers balen van ‘halfbakken aanpak’

Doen ze dan écht niks met onze kritiek? De Bezorgde burgers van Ermelo zijn bitter teleurgesteld in de gemeenteraad. Ondanks een dringend appel op de politieke partijen, wordt het eerder aangekondigde stevige onderzoek naar hoe de gemeente met haar bevolking omgaat halfbakken uitgevoerd, vinden ze. De manier waarop de samenleving daarbij wordt betrokken vinden ze een lachertje.   

 1. Schipper Daniel ontdekte kano van vermiste man uit Ermelo: ‘Er zaten koekjes en drinken in’
  PREMIUM
  video

  Schipper Daniel ontdekte kano van vermiste man uit Ermelo: ‘Er zaten koekjes en drinken in’

  Voor de vierde dag op rij heeft de politie het water tussen Strand Horst en Zeewolde afgezocht naar een man van 27 uit Ermelo. Hij is van vrijdag op zaterdag, naar verluidt in het holst van de nacht, met een kano te water gegaan vanaf bungalowpark Aqua Horst. Schipper Daniel Wormsbecher trof de kano zaterdag nietsvermoedend aan. De politie besluit vanavond of de zoektocht morgen nog verder gaat.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. Oplegger van vrachtwagen vliegt in brand in Balkbrug
  Play

  Oplegger van vrachtwa­gen vliegt in brand in Balkbrug

 2. Man uit Apeldoorn raakt ernstig gewond bij val van dak
  Play

  Man uit Apeldoorn raakt ernstig gewond bij val van dak

Veluwe