Het vernieuwde college van B en W van Epe. V.l.n.r. de wethouders Jan Aalbers, Michiel Wiersinga en Lia de Waard, burgemeester Tom Horn, wethouder Erik Visser en gemeentesecretaris Carla Kats.
Volledig scherm
PREMIUM
Het vernieuwde college van B en W van Epe. V.l.n.r. de wethouders Jan Aalbers, Michiel Wiersinga en Lia de Waard, burgemeester Tom Horn, wethouder Erik Visser en gemeentesecretaris Carla Kats. © Joop Luimes

Onervaren wethouder moet vol aan de bak na ophef over bouwplan in villabuurt Epe

Michiel Wiersinga krijgt als nieuwe wethouder van de gemeente Epe het zwaarste pakket binnen het college van B en W. Dat blijkt uit een verklaring die de gemeente vandaag naar buiten heeft gebracht. Wiersinga werd vorige week geïnstalleerd als opvolger van de opgestapte Robert Scholten. Door de ophef over de bouw van een groot zorgcentrum in een villabuurt kan hij al snel vol aan de bak.

 1. KAART | Minder nieuwe coronabesmettingen, maar Staphorst en Zutphen schieten wel in het rood
  PREMIUM
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Minder nieuwe coronabe­smet­tin­gen, maar Staphorst en Zutphen schieten wel in het rood

  In Oost-Nederland is het aantal nieuwe corona-besmettingen in vergelijking met een etmaal eerder met 31 personen verlaagd. Het aantal nieuwe besmettingen in 24 uur kwam uit op 655. Met name Staphorst en Zutphen vielen in negatieve zin op. In de Overijsselse gemeente ging het aantal positieve tests van 46,7 naar 75,8 positieve tests per 100.000 inwoners. In de Gelderse gemeente ging het om een stijging van 37,6 naar 58,4.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. De mooiste bermen van Gelderland, het werk van deze mannen | Jeroen zijn Kampioen
  Play

  De mooiste bermen van Gelderland, het werk van deze mannen | Jeroen zijn Kampioen

 2. Máxima geeft groot TV-interview aan Matthijs van Nieuwkerk
  Play

  Máxima geeft groot TV-interview aan Matthijs van Nieuwkerk

Veluwe