Burgemeester Breunis van de Weerd van gemeente Nunspeet.
Volledig scherm
Burgemeester Breunis van de Weerd van gemeente Nunspeet. © Henri van der Beek

Ongevaccineerde burgemeester van Nunspeet heeft corona

Burgemeester Breunis van de Weerd van Nunspeet is besmet met het coronavirus. Dat heeft de gemeente Nunspeet vandaag laten weten. Van de Weerd voelt zich naar omstandigheden goed.

15 reacties

 • milco huisman

  3 weken geleden
  sterkte voor deze man .... een vaccinatie had ook niet geholpen... zoals zovelen ...
 • R Barlaeus

  1 maand geleden
  Ik hoop dat de burgermeester snel beter wordt. Wel hoop ik dat de mensen die zich uit geloofsoverwegingen niet laten vaccineren snel gaan inzien dat, zeker in het geval van Corona, vaccineren een daad van liefde voor jezelf en voor je naaste is. God zorgt voor je maar je hebt een taak en eigen verantwoordelijkheid. Wanneer je een straat oversteekt ga je toch eerst links en rechts kijken of er gevaar aankomt? Je steekt toch niet zomaar over en laat aan God over of je verongelukt of niet? Sterkte
 • Eddy Masselink

  1 maand geleden
  Vrijwel overal ter wereld is religie de bron van ellende, oorlogen en vetes. Hoe dom kan iemand zijn om de wil van slechts één verzonnen denkbeeld, zoals een god, een allah of wat dan ook, maatgevend en richtinggevend te laten zijn?
 • E Goedhart

  1 maand geleden
  Hartog heeft in feite wel gelijk, Corona is een SOORT griep, alleen wel veel ernstiger dan influenza, en dat rechtvaardigt maatregelen. Vaccineren werkt, alleen niet 100%. Toch zullen de meeste ongevaccineerde (nu 1,7 miljoen, inclusief kinderen!!!) er niet ernstig ziek van worden. Het kleine aantal dat wel in het ziekenhuis komt, is MOMENTEEL niet meer dan met een flinke influenza epidemie. Maar door de hoge werkdruk, en bezuinigingen kan de zorg zelfs dat niet meer aan. Zo zegt ook het OMT.
 • E Naal

  1 maand geleden
  @Henk Hartog: waar ben je zo bang voor waardoor je je niet veilig voelt en je ogen open houdt? Lastig slapen lijkt me. En laat dat woord "schaap" nu ook eens los. De woordenschat van de anti-vaxxer is niet heel groot, dat blijkt ook hier weer.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe