WHC-voorzitter Henri van Beek (66).
Volledig scherm
PREMIUM
WHC-voorzitter Henri van Beek (66). © Henri van der Beek

Onruststokers laten voetbalclub WHC uit Wezep al maanden zweten: ‘We zijn klaar met de narigheid’

Hij zit ‘gigantisch in de maag’ met de groep raddraaiers die hem ‘al maanden laat zweten’. WHC-voorzitter Henri van Beek (66) moest zelfs een oefenpotje met Nunspeet afblazen. Hij wijst naar Wezep Youth als onruststoker. Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing sluit een verband met de beruchte groep van het Meidoornplein niet uit. ,,Ze lijken nergens voor terug te deinzen.”

4 reacties

 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Laten blazen bij binnenkomst. Geen alcohol en drugs. Fouilleren op scherpe spullen en bier en alcohol. Dit verbieden. Dan heb je fijne wedstrijd met minder inkomsten. Maar na gevechten. Meer winst en leukere wedstrijden.
 • W. Kloppenburg

  2 maanden geleden
  Pakkans nihil, straffen nog minder en dan is dit het resultaat. Het zou een zegen voor het land zijn als de rechtsvervolging wordt uitbesteed aan bijvoorbeeld Singapore, die zijn vlot klaar met 'de beruchte groep van het Meidoornplein'. Onze geitenwollensokkerij schrikt niet af maar moedigt aan, dat weet inmiddels iedereen behalve officieren, rechters en onze vakantiegangers in de Kamer.
 • Brink - veurink

  2 maanden geleden
  Dit duurt al te lang, pappen en nat houden lost niets op. Nu direct doorpakken en royeren die bende.
 • G.J. Dorgelo

  2 maanden geleden
  Voorzitter dit is toch niet nieuw dit was toch ook in de jaren 60 , 70 , 80 , 90 , 2000 ook misschien iets minder , maar het kwam,maar op het zelfde neer .
 1. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
  Liveblog

  Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

  Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.