Dutch Pub De Zaak in Nunspeet is zijn nachtvergunning voor vier weken kwijt.
Volledig scherm
PREMIUM
Dutch Pub De Zaak in Nunspeet is zijn nachtvergunning voor vier weken kwijt. © BRAMVANDEBIEZEN

‘Onterecht’ bestraft café in Nunspeet heeft primeur, maar eigenaar Harry is het daar niet mee eens

Met hun straf blijken ze de eerste te zijn. En hoewel de eigenaren van Dutch Pub De Zaak in Nunspeet het met die primeur totaal niet eens zijn, laten ze ’m toch op hun naam staan. 

5 reacties

 • Sander Eijsink

  3 maanden geleden
  Als er drugs aanwezig zijn en gebruikt worden bij de Dutch Pub en er alcohol aan minderjarigen wordt verstrekt, moet je dat vastleggen en aan kunnen tonen. Maar als dat het geval is, sluiten die tent en vergunning intrekken.
 • Anne Noort

  3 maanden geleden
  Waar zijn de bewijzen voor dit alles? Dat waar rook, ook vuur is, vind ik wel zo’n slechte gedachtegang. Daar krijg je dus echt heksenjachten door. Voor een gemeente zo’n besluit neemt, moet ze met harde bewijzen komen anders dan alleen de verhalen van anonieme getuigen. Ook in Nunspeet.
 • Bert van de Grift

  3 maanden geleden
  Terecht besluit van de burgemeester. Op deze manier pak je het kwaad bij de bron aan.
 • Henk Renzebrink

  3 maanden geleden
  Waar rook is, is vuur. Er wordt niet zomaar zo'n maatregel genomen door een gemeente. Andere kroegen aldaar hebben er toch ook geen last van?
 • pascal leferink

  3 maanden geleden
  Ziek systeem: gemeente neemt een onterecht besluit zonder bewijs maar het rechtssysteem is zo langzaam dat aanvechten niet mogelijk is. Zo krijg je dus situaties waarbij de burger/ondernemer weer overgeleverd is aan de grillen van de ambtenaren. De ambtenaren zullen het wel ondernemers risico noemen…
 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. Groep boeren wil discussie over omgekeerde vlag beslechten met daad in Wezep: ‘We hebben respect’
  PREMIUM
  20

  Groep boeren wil discussie over omgekeerde vlag beslechten met daad in Wezep: ‘We hebben respect’

  Een herdenkingskrans met hooibaal en boerenzak. Zo wil een groep boeren bij het oorlogsmonument in Wezep duidelijk maken dat het omkeren van de Nederlandse vlag als protestsymbool niets te maken heeft met gebrek aan respect voor het vaderland, zegt betrokken agrariër Mark Boeve. Naast de kranslegging heeft de actiegroep opnieuw tientallen vlaggen in de gemeente Oldebroek opgehangen.

Veluwe