De vestiging van het St Jansdal ziekenhuis in Lelystad, dat vanwege de verbouwing in Harderwijk de komende tijd een deel van de oogheelkundige behandelingen uitvoert.
Volledig scherm
De vestiging van het St Jansdal ziekenhuis in Lelystad, dat vanwege de verbouwing in Harderwijk de komende tijd een deel van de oogheelkundige behandelingen uitvoert. © de Stentor/Gerald Meijer

Oogheelkundige behandelingen St Jansdal voorlopig voor een deel in Lelystad

Het St Jansdal in Lelystad voert de komende tijd een deel van de poliklinische oogheelkundige behandelingen van de vestiging in Harderwijk uit. Daar vindt namelijk een grote verbouwing plaats. 

  1. Hatto Heim haalt titel overtuigend binnen, SVI verplettert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen

    Hatto Heim haalt titel overtui­gend binnen, SVI verplet­tert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen

    Hatto Heim is de kampioen van de derde klasse C. Als je in de kampioenswedstrijd met 1-4 wint bij de eerste achtervolger is dat natuurlijk niet meer dan verdiend. Maar de meeste indruk maakte SVI, dat met ruime cijfers te sterk was voor koploper SDV Barneveld. Ook in de hoogste competities rolde de bal, maar Flevo Boys, HHC Hardenberg, Staphorst en VVOG konden allemaal geen tot weinig potten breken. Ook bij DVS’33 lukte er weinig. De ploeg uit Ermelo had echter wel wat te vieren.

Veluwe