Voorafgaand aan een digitale commissievergadering tipte Robert Scholten raadsleden hoe je de Wet openbaarheid van bestuur kunt omzeilen. Dat leidde tot zijn aftreden als wethouder van Epe.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorafgaand aan een digitale commissievergadering tipte Robert Scholten raadsleden hoe je de Wet openbaarheid van bestuur kunt omzeilen. Dat leidde tot zijn aftreden als wethouder van Epe. © de Stentor

Opgestapte wethouder Robert Scholten direct terug in politiek van Epe

Hij is nog niet klaar met de gemeentepolitiek in Epe. Robert Scholten, die in februari opstapte als wethouder, nadat zijn positie door publicaties in deze krant onhoudbaar was geworden, maakt direct zijn comeback in een andere rol. Hij neemt de zetel in de gemeenteraad in die vrijkwam doordat zijn partijgenoot Michiel Wiersinga hem opvolgde als wethouder.  

4 reacties

 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Dit ervaren raadslid kan dan mooi de frisse jonge wethouder leren, hoe je een liegende politicus moet worden. (liegen loont)
 • Nelie Horsman

  3 maanden geleden
  Nieuwe lijn dit kan echt niet zint eer gij begint voordat u iemand binnen haalt die bewezen niet te vertrouwen is hoe moeten wij als burger hier nog vertrouwen in hebben
 • jack ribbink

  3 maanden geleden
  Toch wel erg armoedig om een wethouder die om desfunctioneren opgestapt is in je fractie op te nemen
 • Jan Visser

  3 maanden geleden
  Niet echt een nieuwe lijn dus, ook al pluche verslaafd

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe