Op de beruchte kruising tussen de Hoofdlaan en de Schoonderbeeklaan werd opnieuw een scholier aangereden.
Volledig scherm
Op de beruchte kruising tussen de Hoofdlaan en de Schoonderbeeklaan werd opnieuw een scholier aangereden. © Persbureau Heitink

Opnieuw scholier aangereden op beruchte kruising in Putten: fiets belandt 100 meter verderop

Opnieuw is er een scholier aangereden op de beruchte kruising op de N303 tussen de Hoofdlaan en de Schoonderbeeklaan in Putten. Een groepje scholieren stond vanmorgen te wachten om over te steken. Eén van hen besloot het vermoedelijk erop te wagen en heeft een tegemoetkomende auto over het hoofd gezien.

5 reacties

 • Chris Zeephat

  1 maand geleden
  Ik denk dat het tijd wordt om daar een rotonde te maken of een tunnelconstructie onder de provinciale weg door. Ik weet dat het geld kost, maar de veiligheid van de kinderen moet boven alles staan.
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind het ook een probleem,het verkeer is inmiddels in steden zodruk geworden met zoveel verschillende voertuigen,inclusief skeelers om maar eens wat te noemen,de wegen en fietspaden zijn al meer dan vijftig of meer jaar hetzelfde en totaal niet meer geschikt,het merendeel van de fietsen voor bv scholieren is electrisch,er is maar een oplossing bredere fiets paden in de steden,het is wachten op doden door de overheid,ik denk dat er claims gaan komen en terecht,de veranderingen zijn niet plotse
 • PMH Fijn

  1 maand geleden
  Dat heeft totaal niets te maken met een “beruchte “ kruising, rotonde etc etc. Maar met de bestuurders van voertuigen en verder alle deelnemers aan het verkeer. Kijken, kijken en nog eens kijken. Veel bestuurders hebben tegenwoordig hun aandacht verdeelt over meerdere zaken of denken regels goed te kennen. Uit ervaring kan ik zeggen dat dit niet zo is, en daarvoor betaal je een prijs, helaas. Sterkte voor de betrokkenen.
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  ik ben altijd voorzichtig met fietser laat ze ook vaak gewoon voor.Maar je kan niet voorkomen dat een kind ineens oversteekt en je rijdt hem of haar aan!
 • Oosterloo

  1 maand geleden
  Een rotonde met fietspaden ,klaar is kees. Onbegrijpelijk dat dit nog gebeurt

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe