Een vrachtwagen van de gemeente heeft de blokkade aan strobalen opgeruimd.
Volledig scherm
Een vrachtwagen van de gemeente heeft de blokkade aan strobalen opgeruimd. © Alfred Ruitenga

Opnieuw strobalen in de straat van minister Christianne van der Wal: actie nog niet opgeëist

Opnieuw zijn er vrijdag strobalen in de straat bij het huis van Christianne van der Wal, minister voor Natuur en Stikstof neergelegd. Onbekenden blokkeerden de straat in Hierden met strobalen. 

14 reacties

 • E. Lentekind- De Jong

  1 maand geleden
  Sympathiek volk die boeren….not….gelukkig kunnen ze goed janken.
 • R Barlaeus

  1 maand geleden
  Ik dacht dat er camera's waren geplaatst? Erg kwalijk dat de strobalen zijn neergelegd om ofwel de weg te blokkeren ofwel om een ongeluk te veroorzaken. Dit gedrag helpt de boeren niet. Het werkt averechts.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Bosma: Ik kan mij niet voorstellen dat er zulke naïeve en egoïstische mensen bestaan zoals u. De boeren vechten voor hun bestaansrecht en ook voor UW voedselvoorziening. Of leeft u soms van de lucht?? Agatha Boulanger
 • K van Venen

  1 maand geleden
  Vakantiegangers huilen nog harder dan de boer als hun vliegvakantie niet door gaat. Weet je wat dat vliegen alleen al aanricht.
 • Hans van Dijk

  1 maand geleden
  Eric Goedhart: je bent minster of je blijft thuis achter het aanrecht! Dat is nou juist het probleem , je verschuilen achter Brussel. Maar het zijn de coalitiepartijen die er een stokje voor kunnen steken. Maar met Klaver voorop win je de “ oorlog” ook niet. En mensen persoonlijk erop aanspreken is inherent aan je functie. Dit moet uiteraard wel binnen de perken blijven.

Veluwe