Oranjefeest slaat om in Nijkerk: ME veegt park leeg, jongeren laten gigantische puinhoop achter

Video + updateEen Oranjefeest in een park aan het Jaagpad in Nijkerk is vannacht uit de hand gelopen. Honderden jongeren vierden daar de 3-0 overwinning van het Nederlands elftal op Noord-Macedonië. De Mobiele Eenheid (ME) ontruimde tegen middernacht het park en pakte zeker twee jongeren op.

2 reacties

 • HAM Boelens

  1 jaar geleden
  Laat de politie ( beschermers) met rust. Laat iedereen die daar is geweest de rotzooi opruimen 🧹 Ouders doe er iets aan!! Laat de prinsjes en de prinsesjes de handen eens wapperen.
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Een feest mag je gerust geven met 200 man of zo. , maar geef géén overlast of laat géén afval achter. Simpel als wat...dus feesten mag, ongeacht tijdstip, dan laat de politie je met rust.....
 1. Wéér een nederlaag voor Alcides, WSV verrast tegen de koploper en probleemloze middag voor Rohda Raalte
  Liveblog

  Wéér een nederlaag voor Alcides, WSV verrast tegen de koploper en probleemlo­ze middag voor Rohda Raalte

  Het was voor aanvang van het bezoek aan Hollandia al alle hens aan dek bij Alcides en dat is er na afloop niet minder op geworden. De ploeg uit Meppel zal er uiteindelijk nog vrede mee hebben dat er ‘slechts’ met een marge van twee werd verloren. Rohda Raalte boekte daarentegen een ruime zege op VKW, terwijl Heino een punt pakte in Groningen. In de eerste klasse D zorgde WSV voor een daverende stunt door koploper De Bataven te verslaan, bij Voorwaarts zijn ze minder blij met het puntje tegen SDO.